Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Opet poraz u og-derbiju - cure nastupale u Karlovcu, 17. 01. 2009.
Utakmicama 12. kola danas je nastavljeno prvenstvo III. HKL zapad. Na ogulinskoj gradskoj kuglani kuglači KK Policajca, ovaj puta kao gosti, snage su odmjerili sa značajno pojačanim KK Obrtnikom i glatko izgubili.
Rezultat na kraju bio je 6 : 2 za KK Obrtnik ili u srušenim čunjevima 3409 : 3236.
Utakmicu su otvorili Branko Bajt i Marijan Stipetić za KK Policajac i ovozimsko pojačanje Branko Stipetić i Josip Sušanj (nakon 60 hitaca zamjenio ga Mate Sušanj) za KK Obrtnik. Nakon tog prvog bloka igrača bilo je 1 : 1 jer su obadva Stipetića dobili svoje protivnike - Branko za domaćina, a Marijan za goste.

 III. HKL zapad 12. kolo KK Obrtnik - KK Policajac

 12. kolo III. HKL zapad


U drugom bloku igrača utakmica je praktički odlučena jer su obadva igrača KK Obrtnika uvjerljivo pobjekili svoje protivnike iz KK Policajca. Naime, Vladimir Kolić bio je bolji od Mirka Birača za 43 čunja, a za čak 80 čunjeva Zdravko Vuković pobjedio je, danas najlošijeg igrača KK Policajca, Ivicu Gašparovića.
Zlatko Vuković - igrač utakmice
Kod takvog razvoja utakmice igrači u trećem bloku su odigrali bez većih uzbuđenja pri čemu je drugo pojačanje u KK Obrtniku Zlatko Vuković najboljim rezultatom utakmice uvjerljivo pobjedio Danka Gašparovića, dok je Anton Marković za svoju ekipu osvojio drugi bod nadjačavši Josipa Vučića.
Na kraju zaslužena pobjeda KK Obrtnika koji uz ovakvu igru mogu računati na dobar plasman, a kuglači KK Policajca već se okreću novom protivniku u slijedećem kolu u kojem kao domaćini očekuju pobjedu protiv KK Pazina. Utakmica se igra u nedjelju 25. siječnja s početkom u 10.00 h.


XVIII PAROVNO PRVENSTVO RH ZA JUNIORKE U-23

Na kuglani OSRH  Zrinski u Karlovcu danas je započelo XVIII parovno prvenstvo RH za juniorke, a nastupila su i tri para kuglačica KK Policajca.
Par Nikolina Marković (558) i Maja Stipetić (520) je postigao najbolji rezultat sa ukupno 1078 srušenih čunjeva i imaju neznatnu prednost pred parom KK Kupe iz Ozlja Nikolina Pavlaković (530) i Melita Šegina (542) dok su ostala dva para KK Policajca polučili lošije rezultate. Par Morena Rendulić (495) i Jasmina Dubić (524) te Valentina Prpić (514) i Ana Puškarić (503) imaju veoma male šanse za zapaženiji plasman jer se tek u nedjelju očekuje nastup ponajboljih juniorskih ženskih parova.

  Konačni poredak

 

 

 
InfoStudio.hr