Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK Poštaru ogulinski derbi, 21. 12. 2008.
Igrač utakmice - Marijan StipetićNa kraju jesenskog dijela prvenstva, u poslijednjem, 11. kolu III. HKL zapad, snage su odmejrili KK Poštar kao domaćin i KK Policajac kao gost. Nakon dobre i vrlo uzbudljive i neizvjesne utakmice gotovo do samog kraja, pobjeda od 6 : 2 ipak je pripala kuglačima KK Poštara.
Utakmica je počela nešto bolje za "policajce" jer je Marijan Stipetić sa 588 srušenih čunjeva uvjerljivo pobjedio Stevu Šlata za 47 čunjeva prednosti dok je Danko Gašparović minimalno i sa skromnih 513 srušenih čunjeva, sa manjkom od 9 čunjeva izgubio bod od Nikole Neralića.
Međutim, nakon drugog bloka igrača rezultat je u potpunosti izjednačen. Naime, Ivica Gašparović sa 573 srušena čunja minimalno je dobio Zlatka Neralića za 3 čunja, a Tomislav Grdić je sa 533 srušena čunja uvjerljivo izgubio od Rolanda Graovca za 41 čunj.

  III. HKL zapad 11. kolo KK Poštar - KK Policajac

  11. kolo III. HKL zapad

U treći blok ušlo se tako u potpunosti izjednačeno, 2 : 2 i 2207 : 2207 u čunjevima.
Međutim, u tom trećem bloku "poštari" su bili čvršćih živaca i nakon uzbudljive igre na kraju su uspjeli dobiti i čunjeve i bodove te su slavili ukupnim rezultatom 6 : 2 odnosno 3337 : 3302. U tom trećem bloku Zvonko Salopek pobijedio je za 5 čunjeva Antona Markovića koji je srušio 555 čunjeva, a Joško Matijašić bio je za čak 30 čunjeva bolji od Mirka Birača koji je srušio 540 čunjeva.
Zanimljivo je da je ovo bila prva pobjeda KK Poštara kao domaćina u prvom, jesenskom dijelu prvenstva i ovom pobjedom približio se KK Policajcu na svega 1 bod razlike. Naime, KK Policajac je u jesenskom dijelu prvenstva osvojio 11 bodova i zauzima mjesto u sredini prvenstvene ljestvice gdje se ovim novim bodovima primakao i KK Poštar. Treći ogulinski trećeligaš KK Obrtnik danas je, kao domaćin, izgubio od KK Kupe iz Ozlja i ostao je na 8 bodova i pri dnu prvenstvene ljestvice.
Zanimljivo je da su kuglači KK Policajca, iako su u ovom dijelu prvenstva izgubili obadva domaća derbija tj. od KK Obrtnika u 1. kolu i od KK Poštara u poslijednjem, na kraju ipak ispred njih završili prvi dio prvenstva. Koji ogulinski trećeligaš je stvarno bolji od kojega saznaćemo ipak u proljetnom dijelu prvenstva kada će domaćin i KK Obrniku i KK Poštaru biti KK Policajac. Proljetni dio prvenstva započinje upravo utakmicom protiv KK Obrtnika već 17. siječnja iduće godine.
Nakon ove utakmice kuglači, ali i kuglačice KK Policajca, upriličili su predblagdansko druženje i domjenak u domu DPD Sv. Rok u Lomostu gdje su na primjeren način proslavili završetak ove iznimno uspješne kuglačke sezone.


Prvi blok igrača: Nikola Neralić, Danko Gašparović, Stevo Šlat i Marijan Stipetić


Drugi blok igrača: Rolando Graovac, Tomislav Grdić, Zlatko Neralić i Ivica Gašparović


Treći blok igrača: Joško Matijašić, Mirko Birač, Zvonko Salopek i Anton Marković


Bogati predblagdanski domjenak za kuglačice i kuglače KK Policajca pripremio je Restoran Gradina iz Josipdola.
 

 
InfoStudio.hr