Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Kuglačice KK Policajca jesenske prvakinje 2. HKL, 09. 12. 2008.
KUglačice KK Vrbovsko i KK Poplicajac OgulinKuglačice KK Policajca šestom uzastopnom pobjedom okončale su natjecanje jesenskog dijela II. HKL zapad/jug i osvojile naslov jesenskog prvaka.
Večeras su "policajke" zabilježile još jednu gostujuću pobjedu i to protiv ŽKK Vrbovsko u Vrbovskom konačnim rezultatom 6 : 2 odnosno 3122 : 2977 i 15,5 : 8,5 u setovima.
Kao podrška s kuglačicama KK Policajca iz Ogulina je došla poveća skupina navijača koji su cijelo vrijeme bučno bodrili "policajke" i na kraju zajedno proslavili još jednu pobjedu.
Niti jednog trenutka pobjeda kuglačica KK Policajca nije bila upitna. Iako je u prvom bloku igračica domaća ekipa osvojila jedan bod gostujuće su kuglačice osvojile prednost od 33 čunja. Naime, domaća kuglačica Aleksandra Vučković sa 535 srušenih čunjeva uspjela je pobjediti Anu Puškarić koja je srušila 505 čunjeva, ali "policajka" Morena Rendulić sa 534 srušena čunja za čak 63 čunja više uspjela je pobijediti Štefaniju Pezerović.

  II. HKL zapad/jug 6. kolo ŽKK Vrbovsko - KK Policajac

  6. kolo II. HKL zapad/jug

Ako je nakon prvog bloka igračica i bilo nekakve dileme oko konačnog rezultata utakmice ta dilema je otklonjena nakon drugog bloka igračica u kojem su "policajke" osvojile još dva pojedinačna boda i značajno uvećale prednost u srušenim čunjevima. Za KK Policajac bodove su osvojile Jasmina Dubić sa 534 srušena čunja protiv Nataše Lisac sa 500 srušenih čunjeva i debitantica Maja Stipetić sa 473 srušena čunja protiv Dejane Draganović i Barice Brozović sa skromnih 413 srušenih čunjeva.
U zadnjem, trećem bloku kuglačica ŽKK Vrbovsko Mirjana Reljić sa 565 srušenih čunjeva uspjela je pobijediti Nives Poljak sa 539 srušenih čunjeva, a zanimljivo je to da su to bila dva najbolja pojedinačna rezultata na utakmici. U drugom paru trećeg bloka Valentina Prpić sa 537 srušenih čunjeva pobijesila je Nadu Jardas koja je srušila 493 čunja.
U zadnjem, 7. kolu II HKL zapad/jug kuglačice KK Policajca su slobodne ali sa maksimalnim učinkom tj. svih šest pobjeda čvrsto drže vrh prvenstvene ljestvice. U nastavku prvenstva kuglačice KK Policajca utakmicu 8. kola igraju tek 14. veljače 2009. godine protiv KK Šubićevca u Šibeniku.
Osvajanjem prvog mjesta u jesenskom dijelu prvenstva te naslovom državnih prvakinja u kategoriji juniorki i mlađih juniorki mlade kuglačice KK Policajca na najbolji način su završile svoje nastupe u 2008. godini. Svaka čast!

Evo nekoliko fotografija iz kuglane u Vrbovskom večeras:


Kuglan u Vrbovskom bila je ispunjena mahom navijačima gostujućih kuglačica.


Došli su za kuglačice KK Policajca navijati i stalni kuglački "kibici" s ogulinske kuglane.


Na utakmici je bio i kompletan Upravni odbor KK Policajca - presjednik M. Turković, A. Marković, I. Gašparović i B. Bajt.


Na kraju - zajednička fotografija kuglačica i trenera KK Policajca s vjernim navijačem Rokom (drži Špiru) iz Vrbovskog.

 

 
InfoStudio.hr