Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Kuglačice Policajca bolje u derbiju protiv Goranina, 25. 11. 2008.

Zbog juniorskog državnog prvenstva (ekipnog) koje se održava 29. i 30. studenog 2008. godine kuglačice KK Policajca i ŽKK Goranina iz Delnica večeras su odigrale svoju međusobnu prvenstvenu utakmicu 5. kola II. HKL zapad/jug, a koja se inače trebala odigrati 30. studenog. Bila je to veoma važna utakmica za obadvije ekipe koje su do sada u prvenstvu jedine bile neporažene. Međutim, od večeras jedina ekipa koja ima maksimalni učinak u prvenstvu odnosno svih pet pobjeda je ekipa KK Policajca.
Večeras su kuglačice KK Policajca na domaćoj kuglani bile odlične i zasluženo su pobijedile rezultatom 6 : 2 odnosno 3296 : 3207 srušenih čunjeva. U setovima je bilo 12 : 12.
Utakmicu su započele u prvom bloku Ana Puškarić i Morena Rendulić za domaće te Ružica Jelinek i Antonija Gašparac za gošće. Ana Puškarić je sa 525 srušenih čunjeva uspjela pobijediti svoje suparnice (Ružicu jelinek je nakon 3. seta zamjenila Slavica Grgurić-Pjanić) koje su ukupno srušile ravnih 500 čunjeva. Morena Rendulić je, iako je večeras bila najbolja igračica KK Policajca i srušila 579 čunjeva, na kraju izgubila pojedinačni bod jer je njezina protivnica Antonija Gašparac uz 11 čunjeva manje uspjela na tijesno osovojiti 3 seta i pojedinačni bod.

  II. HKL zapad/jug 5. kolo KK Policajac - ŽKK Goranin

  5. kolo II. HKL zapad/jug


U drugom bloku igračica obadvije domaće kuglačice Nikolina Marković i Jasmina Dubić uspjele su u čunjevima i setovima nadjačati svoje protivnice Ružicu Grego odnosno Anitu Donkovac pa je KK Policajac poveo sa 3 : 1  i preko 100 čunjeva prednosti. Nikolina Marković srušila je 541, a Jasmina Dubić 573 čunja dok su njihove protivnice bile znatno lošije - Ružica Grego 507 i Anita Donkovac 511.
Najbolja igračica utakmice - Snježana KramarPrednost domaćih kuglačica u bodovima i posebno u čunjevima bila je dostatna za mirni završetak utakmice u kojem je Nives Poljak uspjela nadmašiti Franciku Bolf, dok je Valentina Prpić bila lošija od najbolje gostujuće kuglačice i igračice utakmice Snježane Kramar. Nives Poljak srušila je 543, njezina protivnica Francika Bolf 526, Valentina Prpić 535 i Snježana Kramar fenomenalnih 595 čunjeva.
Na kraju, kuglačice KK Policajca sasvim zasluženo i uvjerljivo su pobijedile, usput srušivši najviše čunjeva u dosadašnjim prvenstvenim utakmicama, iako je ostao dojam da mogu još puno, puno više.
Slijedeći vikend (subota i nedjelja) u Zagrebu se održava ekipno državno juniorsko prvenstvo U-23 na kojemu će nastupiti dvije ekipe KK Policajca, a obzirom na dosadašnju formu i postignute rezultate, u nedjelju navečer iz Zagreba se mogu očekivati dobre vijesti.
Inače, večeras je ogulinska gradska kuglana bila prepuna, a atmosfera koju su stvorile kuglačice KK Policajca i njihvi vjerni navijači nezaboravna. Ukratko, jedna prekrasna kuglačka večer u Ogulinu. I kuglačice KK Policajca na prvome mjestu prvenstvene ljestvice.

Pogledajte nekoliko fotografija s večerašnje utakmice.


Ana Puškarić, Ružica Jelinek, Morena Rendulić i Antonija Gašparac


Utakmica je izazvala veliki interes ljubitelja kuglanja koji su do zadnjega mjesta okupirali ogulinsku gradsku kuglanu.


Jasmina Dubić, Anita Donkovac, Nikolina Marković i Ružica Grego


Osim što odlično kuglaju, kuglačice KK Policajca odlično i navijaju - "alat" je osigurao njihov vjerni navijač Milan Ostović Klis.


Nives Poljak, Francika Bolf, Valentina Prpić i Snježana Kramar


Na kraju, kada su se svi razišli, vodeći ljudi kluba sretni i zadovoljni ostali su se malo okrijepiti na šanku. 
 

 
InfoStudio.hr