Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

"Policajke" u novo prvenstvo startale pobjedom, 26. 10. 2008.
KK Policajac - zeneKuglačice KK Policajca u novo prvenstvo II. HKL zapad/jug za žene u 1. kolu startale su uvjerljivom pobjedom protiv jake ekipe KK Šubićevca iz Šibenika.
Premda su se pred početak ove utakmice i premijernog nastupa na domaćem terenu i to protiv ekipe koja je još lani igrala u 1. HKL kuglačice Policajca pomalo plašile, jer ipak se na novouređenoj kuglani još nisu uigrale, utakmica je završila njihovom pobjedom. Naime, zabilježena je uvjerljiva pobjeda od 6 : 2 (u setovima 12,5 : 11,5) uz nešto manje od 100-tinjak čunjeva prednosti (3213 : 3122).
U prvom paru za KK Policajac utakmicu su počele Ana Puškarić i Morena Rendulić i Ana je uspjela osvojiti bod, dok je Morena, iako je srušila više čunjeva, ipak zbog manjka u setovima (2,5 : 1,5) izgubila pojedinačni bod. Tako je nakon prvog para završilo 1 : 1 i uz 30 čunjeva plusa.
U drugom paru kuglačice Policajca Nikolina Marković i Jasmina Dubić odlično su parirale starijim i iskusnijim kuglačicama Šubićevca te su, zaslugom Jasmine Dubić, uspjele osvojiti još jedan pojedinačni bod dok je Nikolina Marković, iako ga je izgubila, odličnom igrom i rezuulatom, uspjela pratiti svoju fenomenalnu suparnicu i najbolju igračicu utakmice Alenku Šimunović koja je srušila 576 čunjeva. Dakle, na kraju drugog para bilo je 2 : 2 u bodovima i uz 29 čunjeva prednosti za Policajac.

   II. HKL z/j (žene) 1. kolo Policajac-Šubićevac

  1. kolo II. HKL zapad/jug

Konačno, u trećem paru i Nives Poljak i Valentina Prpić uspjele su pobijediti svoje protivnice te je utakmica time okončana 6 : 2 za Policajac i uz prednostu od 91 čunj. Posebno je bila uvjerljiva Nives Poljak koja je fenomenalno odigrala prva dva seta koja je završila sa nevjerojatnih 316 srušenih čunjeva, što je i za prvoligaše u muškoj kategoriji često nedostižno, no, ipak na kraju je malo posustala i nastup završila s 567 srušenih čunjeva.
Sveukupno, bila je to dobar nastup kuglačica Policajca, koje su, cijelo vrijeme vođene svojom trenericom Ružicom Neralić i ozlijeđenim trenerom Željkom Stipetićem , držale utakmicu pod kontrolom i odmah na početku prvenstva pokazale da s pravom mogu jurišati na naslov prvaka II. HKL.

Slijedeću prvenstvenu utakmicu kuglačice KK Policajca igraju u drugu nedjelju 9. studenog u Malom Lošinju protiv KK Čikat gdje će sigurno ići na novu pobjedu.

Ovom prilikom ispričavamo se posjetiteljima ovih web stranica što nismo na iste stavili vijest i rezultat prijateljske utakmice protiv ŽKK Goranina iz Delnice pretprošlog petka. Razlog svakako nije bio to što su kuglačice Policajca u toj nevažnoj utakmici poražene,  već su razlozi bili tehničke prirode. Rezltat utakmice možete pročitati na web stranicama Og-lista čiji urednik je utakmicu pratio budući je on ipak sportski novinar kojega za taj posao honorira ŠZ Grada Ogulina. Za svaku pohvalu.

U nastavku pogledajte kakva je atmosfera bila u prepunoj Gradskoj kuglani:

KK POLICAJAC - ženska ekipa s trenericom
KK Policajac - ženska ekipa: stoje - trenerica R. Neralić, N. Poljak, J. Dubić, V. Prpić, M. Stipetić
čuče: M. Gašparović, N. Marković, A. Puškarić-Kober i T. Majetić (na fotografiji nedostaje A. Puškarić koja se negdje zagubila?!?)

Pozdravljanje ekipa
Prije početka utakmice ekipe domaćih i gostujućih kuglačica su se predstavile publici i srdačno pozdravile

Morena Rendulić i Ana Puškarić
Prvi par KK Policajca - Morena Rendulić i Ana Puškarić

Nikolina Marković i Jasmina Dubić
Drugi par KK Policajca - Nikolina Marković i Jasmina Dubić

Nives Poljak i Valentina Prpić
Treći par KK Policajca - Nives Poljak i Valentina Prpić

Publika u Kuglani Klek za vrijeme utakmice
Kuglana je bila prepuna pa su oni koji su malo zakasnili na utakmicu morali stajati


Kuglačice Policajca po završetku utakmice pokazale su da, osim što dobro kuglaju, znaju i pjevati te plesati kroz cijelu kuglanu

Pobjednice
Mladost, veselje, sloga i zajedništvo - uz odlično kuglanje - odlika je ovih djevojaka

Vodstvo KK Policajca
I vodstvo kluba na kraju je bilo više nego zadovoljno iako su neki ozbiljni, a neki i u "flasterima. Tajnik Ž. Stpetić nije dobio batine od gostujućih navijača već... ma pitajte ga sami.

 

 
InfoStudio.hr