Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

"Obrtnici" bolji od "policajaca", 22. 10. 2008.
Sinoć kasno, već iza 23,00 h, doznali smo tko je najbolji u gradu - "policajci" ili "obrtnici". Bila je to zaostala utakmica 1. kola 3. HKL zapad, koja je trebala biti odigrana još 11. listopada 2008. g., a nije zbog rekonstrukcije kuglane. Bolji su bili "obrtnici", koji su, ovaj puta kao gosti, na kraju odnijeli uvjerljivu pobjedu 6 : 2, odnosno 3274 : 3209 srušenih čunjeva. I u setovima "obrtnici" su bili bolji - 14 : 10.
Međutim, početak utakmice nije naslućivao takav rasplet događanja D. Gašparović - najbolji igrač utakmicejer su Danko Gašparović (575 - igrač utakmice) i Mirko Birač (550) u prvom bloku bili uvjerljivo bolji od svojih suparnika Josipa Vučića (519) i Andreja Vukovića (532) i za KK "Policajac" osvojili dva pojedinačna boda te 74 čunja viška za svoju ekipu.
Kola za "policajce" krenula su nizbrdo već na početku drugog bloka igrača kada se odmah vidjelo da je Mladen Hećimović, inače najbolji igrač KK Policajca na prošlosubotnjoj utakmici protiv KK Uljanika, skroz indisponiran. U prvom setu srušio je tek 112 čunjeva uz rekordnih 7 promašaja pa ga je u nastavku zamjenio kapetan Tomislav Grdić. Do kraja Grdić nije uspio sustići Zdravka Vukovića i sa srušenih 525 čunjeva u odnosu na 569 Vukovićevih više od pola prednosti u čunjevima je nestalo. Na žalost, niti Anton Marković nije bio raspoložen za kuglanje pa je i on sa skromnim učinkom od 526 čunjeva bio kraći za 29 čunjeva od odličnog Mate Sušnja.

  III. HKL zapad - Policajac-Obrtnik (zaostala utakm. 1. kola) 

  1. kolo III. HKL zapad

Taj drugi blok ipak je završio sa jednim čunjem prednosti za KK Policajac i u treći, odlučujući blok ušlo se potpuno izjednačeno. Dakle 2 : 2 i plus 1 čunj za "policajce".
Međutim, treći blok KK Policajca Ivica Gašparović i Marijan Stipetić potpuno su zakazali i sa skromnih 524 odnosno 509 srušenih čunjeva uvjerljivo su poraženi od odličnog Vladimira Kolića (562) i solidnog Danka Magdića (537).
Nakon ovog domaćeg poraza kuglači KK Policajca ostaju na tek 2 boda iz 3 dosadašnje utakmice. Što se to dogodilo s "policajcima" da od subote, kada su uvjerljivo pobjedili pulski KK Uljanik, padnu za okruglih 100 "drva" morat će zajednički odgonetnuti trener i kapetan te svi igrači i svakako pronaći formulu za spjeh u predstojećim utakmicama. Prva prilika je već u subotu u 13.30 h u Delnicama gdje gostuju kod KK Mladosti.
Na kraju, nekoliko riječi o KK Obrtniku koji se samo u tri protekla dana prometnuo u jednog od lidera prvenstva i to sa dvije gostujuće pobjede. Naime, u nedljelju su istim rezultatom 6 : 2 pobijedili i KK Poštara pa se nakon sinoćnje pobjede protiv KK Policajca slobodno može zaključiti da je KK Obrtnik ove jeseni najbolji od svih ogulinskih trećeligaša. Tko će biti najlošili saznaćemo u poslijednjem kolu 3. HKL zapads 21. prosinca (nedjelja) kada "poštari" ugošćuju "policajce".

U nastavku donosimo nekoliko fotografija sa sinoćnjeg ogulinskog derbija:


Zajednička fotografija igrača i uprave KK Policajca


Za zapisničkim stolom nešto je zapelo pa je uskočio kapetan domaće ekipe i predsjednik Zbora kuglačkih sudaca Ogulin Tomislav Grdić


Nakon prvog bloka raspoloženje najstarijih "policajaca" bilo je odlično.


Prvi red tribina zauzeli su kuglači i navijači KK Policajca


Na kraju utakmice "obrtnici" su bili daleko raspoloženiji.

 

 
InfoStudio.hr