Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Pobjeda KK Policajca protiv KK Uljanika, 18. 10. 2008.

Najbolji igrač utakmice - Mladen HećimovićKuglači KK Policajca danas poslijepodne zabilježili su svoju prvu prvenstvenu pobjedu u novoj kuglačkoj sezoni. Bila je to ujedno i prva službena utakmica na novouređenoj ogulinskoj kuglani, a "policajci" su uvjerljivo pobijedili kuglače KK Uljanika iz Pule u 3. kolu III. HKL zapad. Konačni rezultat bio je 7 : 1 (15 : 9 u setovima i 3309 : 3158 u srušenim čunjevima).
U prvom bloku "policajci" Mladen Hećimović i Anton Marković odmah su osvojili dva pojedinačna boda i ulovili prednost od 62 čunja. oglasna ploča na kuglani
Posebno se večeras istakao Mladen Hećimović koji je sa srušenih 567 čunjeva do daljnjega postao i rekorder novouređene kuglane što se službenih prvenstvenih nastupa tiče.
U drugom bloku vodstvo domaćina na 4 : 0 povećali su Branko Bajt i Marijan Stipetić uz "podebljanje" viška srušenih čunjeva.
Konačno, u trećem bloku odličnom igrom i s 563 srušena čunja Ivica Gašparović donio je peti pojedinačni bod za KK Policajac dok je njegov brat Danko Gašparović za svega 12 manje oborenih čunjeva izgubio bod.


 III. HKL - 3. kolo (KK Policajac - KK Uljanik)

  3. kolo III.HKL zapadBila je to solidna predstava kuglača KK Policajca koji su od samog početka dominirali i jasno dali do znanja gostima da danas neće nositi bodove u Pulu.
Nakon prošlotjednog teškog poraza u Poreču ovom visokom pobjedom "policajci" su stekli veliko samopouzdanje pred vrlo važnu zaostalu utakmicu 1. kola protiv ogulinskog KK Obrtnika koja se igra u utorak 21. 10. u 20.00 h.

Evo nekoliko fotografija s današnje utakmice.


Mladen Hećimović i Anton MarkovićBranko Bajt i Marijan StipetićDanko i Ivica GašparovićGlavni sudac Nikola Filipović dobro se "nosio" s novom tehnikom


 

Bez njega bi čunjevi ostali zapetljani i utakmica se ne bi mogla završiti...
Ivan Salopek - Soćo pravi je uzor mlađim klupskim kolegama!

 

 
InfoStudio.hr