Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Održan Plenum kugl. klubova Regije zapad, 21. 07. 2008.
medalje za osvojeno 3. mjesto U subotu 19. srpnja 2008. godine u Rijeci je održan Plenum kuglačkih klubova Hrvatske kuglačke regije zapad, a kojega sačinjavaju svi kuglački klubovi iz Županija primorsko-goranske, istarske, karlovačke i ličko-senjske koji se natječu od 2. do 5. lige (muški) i 2. lige (žene).
Plenumom je, kao i uvijek do sada, predsjedao voditelj natjecanja u svim ligama KRZ gosp. Nikola Majnarić. Na Plenumu se, već po tradiciji, izvršilo proglašenje najboljih klubova u protekloj kuglačkoj sezoni 2007./08. i po tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare i medalje. Tako je i ženska ekipa KK Policajca za osvojeno 3. mjesto u protekloj sezoni u 2. HKL zapad/jug dobila pehar i set medalja - za kuglačice i trenericu. 

pehar za osvojeno 3. mjestoVoditelj natjecanja Nikola Majnarić podnio je izvješće o radu kao i financijsko izvješće, koja izvješća su i prihvaćena, kao i cjenik (članarina, troškovi sudaca pristojbe i dr.)za novu kuglačku sezonu.
Novost s Plenuma je da su od daljnjeg natjecanja definitivno odustali KK Tvornica Lola Ribar iz Karlovca koji su protekle sezone izborili nastup u 3. HKL kao i KK Delnice koji su protekle sezone ispali iz 3. HKL. Zbog tih odustajanja prihvaćena je popuna 3. i 4. HKL novim klubovima pa je tako ogulinski klub KK UHVDR-Obrtnik postao novi trećeligaš dok je, još jedan ogulinski klub KK Željezničar-branitelj ostao četvrtoligaš.
Što se tiče 2. HKL zapad/jug za žene neizvjestan je daljnji nastup u prvenstvu ekipe KK Vrbovsko pa je zbog tog razloga odgođeno izvlačenje natjecateljskih brojeva za novu ligašku sezonu ali i sam sustav natjecanja jer liga bez KK Vrbovsko broji svega 6 kluibova. Hoće li se u novoj sezoni igrati dvokružno ili trokružno odlučit će se naknadno tj. nakon pismenog očitovanja klubova. Isto tako naknadno će se odrediti i početak natjecanja u navedenoj ligi za žene.
Inače, u 2., 3. i 4. HKL natjecanje će započeti 4. i 5. listopada 2008. godine dok će natjecanje u 5. HKL započeti tjedan dana kasnije.
Muška ekipa KK Policajca u 3. HKL prvo kolo igra protiv novajlije u ligi KK UHVDR-Obrtnika pa će tako na samom početku natjecanja ogulinska publika biti u prilici gledati ogulinski derbi.
Za nadati se je da će do početka prvenstvenih natjecanja biti dovršena obnova ogulinske kuglane na kojoj se trenutno intenzivno radi, a na novoj kuglani sigurno neće nedostajati sportskih uzbuđenja i dobrih rezultata.

 

 
InfoStudio.hr