Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Upravni odbor imenovao novog kapetana muške ekipe, 01. 07. 2008.

Tomisalv GrdićNa sinoć održanoj sjednici Upravni odbor KK Policajca, između ostalih odluka i zaključaka, imenovao je Tomislava Grdića za novoga kapetana muške ekipe. Tomisalv Grdić, iako jedan od najmlađih kuglača (rođen je 1979. godine), dugogodišnji je član KK Policajca i standardni član najjače postave. Prema prošlogodišnjoj odluci Upravnog odbora Tomislav Grdić i dalje ostaje trener muške ekipe tako da je od sinoć u dvostrukoj ulozi - trenera i kapetana. Podsjećamo da je Tomislav Grdić jedan od troje članova KK Policajca (trenerski tečaj još su završili Ruža Neralić i Željko Stipetić) koji su nedavno pohađali i uspješno završili tečaj za trenere kuglanja u organizaciji HOO-a i HKS-a. Obziorm na navedeno nadamo se da će ova odluka Upravnog odbora pridonijeti boljim rezultatima muške ekipe nego što su bili u protekloj sezoni.

Upravni odbor zahvalio se dosadašnjem kapetanu (i članu Upravnog odbora) Branku Bajtu na trudu i zalaganju za dobrobit i uspjehe kluba u protekloj sezoni u nadi da će svojim iskustvom i znanjem i dalje biti na pomoć novome kapetanu kao i svim ostalim kuglačicama i kuglačima.
Za kapetanicu ženske ekipe ponovno je imenovana Valentina Prpić.
Inače, u netom završenom prijelaznom roku KK Policajac je napustio Andrej Vuković te prešao u KK UHVDR-Obrtnik dok u klub nije došao nitko.
Prvo okupljanje ženske ekipe dogovoreno je već za danas kada će i službeno, pod vodstvom trenerice Ruže Neralić, započeti pripreme za novu kuglačku sezonu dok će prvo okupljanje muške ekipe uslijediti krajem srpnja ili početkom kolovoza.
U svakom slučaju, uprava KK Policajca ove godine na vrijeme je poduzela sve potrebne aktivnosti radi što boljih priprema kako muške tako i ženske ekipe za novu kuglačku sezonu ali kvalitetu priprema može poremetiti dinamika rekonstrukcije jedine ogulinske kuglane.
Dinamika obnove kuglane mogla bi utjecati i na odluku Upravnog odbora da se ove godine povodom obilježavana Dana Župe i Grada Ogulina - blagdana uzvišenja Svetoga križa već tradicionalno organizira Otvoreno kadetsko prvenstvo Grada Ogulina za kuglačice i kuglače koje se planira održati 6. i 7. rujna 2008. godine. U KK Policajcu i Školi kuglanja Ogulin nadaju se da će do tada kuglana biti u cijelosti obnovljena i da će se planirane aktivnosti uspješno održati.
 

 
InfoStudio.hr