Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Ana Puškarić osvojila dvije brončane medalje, 01. 06. 2008.

                                                                                      Ana Puškarić
Nakon današnjeg drugog po redu nastupa na pojedinačnom kuglačkom prvenstvu Kuglačke regije zapad u Rijeci Kuglačica KK Policajca Ana Puškarić osvojila je dvostruku brončanu medalju. Jednu brončanu medalju osvojila je u konkurenciji kadetkinja (U-18), a drugu, uz isti nastup, u konkurenciji juniorki (U-23). Ona je danas malo pokvarila svoj jučerašnji nastup kada je bila vodeća i srušila je 528 čunjeva (ukupno 1106). Od ostalih kuglačica KK Policajca vrijedno je istaknuti zapažen rezultat Morene Rendulić koja je odličnim današnjim nastupom (565 srušenih čunjeva) sa ukupno 1097 srušenih čunjeva na kraju zauzela 4. mjesto. Među prvih deset još su se uspjele plasirati Valentina Prpić (6. mjesto - 1087 srušenih čunjeva)) i Jasmina Dubić (9. mjesto - 1075 srušenih čunjeva)) dok su ostale bile nešto lošije plasirane - 12. Nives Poljak (1062 srušenih čunjeva), 13. Nikolina Marković (1036 srušenih čunjeva), 16. Matea gašparović (1013 srušenih čunjeva) i 21. Ana Puškarić Kober (955 srušenih čunjeva).

Na prvenstvu su nastupile 24 natjecateljice, a prvo mjesto u obadvije konkurencije (U-18 i u-23) uvjerljivo je osvojilae Maja Nanić iz KK Mlake (1133 srušenih čunjeva) dok je drugo mjesto pripalo Snježani Kramar iz KK Rijeka KVIG (1107 srušenih čunjeva).
Na žalost, voditelj natjecanja Nikola Majnarić, na iznenađenje svih nazočnih, odlučio je da se nastup najmlađih kuglačica (U-14), u kojoj konkurenciji je uvjerljivo najbolja bila Matea Gašparović (danas 523 srušena čunja), neće posebno vrednovati i dodjeljivati odličje pa je tako naša Matea ostala bez zaslužene zlatne medalje.
Danas su, također, svoj drugi nastup imali i Neven Dubić te Andrej Vuković. Neven Dubić znatno se poboljšao i srušio je solidnih 530 čunjeva (ukupno 974 srušena čunja), a isto tako i Andrej Vuković je bio bolji nego jučer sa srušenih 549 čunjeva (ukupno 1081 srušenih čunjeva). Hoće li to biti dovoljno za neku medalju saznati ćemo slijedeći vikend kada će nastupiti ostali kadeti i juniori čiji nastup je voditelj natjecanja mimo kalendara natjecanja odgodio za tjedan dana zbog navodne školske ekskurzije.
Na ovome prvenstvu, iz nepoznatih razloga, nije bilo odličnih mladih kuglačica iz porečke KK Istre, KK Kupe Ozalj kao i iz KK Karlovca koje, uz mlade kuglačice iz riječkih klubova KK Mlaka i KK Rijeka KVIG te, posebno KK Policajac iz Ogulina, spadaju među najkvalitetnije mlade kuglačice u čitavoj Hrvatskoj.
Zbog svega toga ovo regionalno prvenstvo je nepotpuno i pomalo neregularno, što ne umanjuje vrijednost postignutih rezultata naših kuglačica. Štoviše, rezultati su više nego i dobri kada se u obzir uzme sam termin održavanja  tj više od 2 mjeseca nakon završetka prvenstva.
Čelni ljudi iz KK Policajca već su najavili voditelju natjecanja svoj prijedlog za promjenom termina regionalnih pojedinačnih i parovnih natjecanja za mlađe kategorije za kojega se nadamo da će biti i usvojen.
No, bez obzira na sve, mlade kuglačice i kuglači  KK Policajca nastavili su kontinuitet osvajanja medalja na pojedinačnim i parovnim natjecanjima, a postignuti rezultati odnosno "cifre" daju naznake da će na jesen, kada počne prvenstvo u 2. HKL zapad/jug, s pravom nadati se najvišim dometima.
Sada u KK Policajcu slijedi pauza i zasluženi odmor sve do početka priprema za prvenstvena natjecanja, a kada će se početi s pripremama ovisi o tome kada će biti završena obnova ogulinske kuglane.


 

 

 
InfoStudio.hr