Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Valentina Prpić i Morena Rendulić brončane, 31. 05. 2008.

Danas je na kuglani SRC "Mlaka" u Rijeci održano regionalno kuglačko prvenstvo parova za kadetkinje na kojem su mlade kuglačice KK Policajca polučile još jedan veliki uspjeh. Naime, Valentina Prpić s 544 i Morena Rendulić s 532 odnosno ukupno 1076 srušenih čunjeva osvojile su izvrsno 3. mjesto u kuglačkoj regiji zapad (primorsko-goranska, istarska, ličko-senjska i karlovačka županija). Osim njih dvije, na prvenstvu KRZ nastupila su još dva para kadetkinja KK Policajca i to Nives Poljak i Nikolina Marković te Jasmina Dubić i Ana Puškarić-Kober koje su na kraju zauzele 5. odnosno 8. mjesto od 11 parova. Inače, prvo mjesto u Regiji pripalo je paru domaćina KK Mlake - Maji Nanić i Niki Cvitković, koje su na netom održanom svjetskom juniorskom prvenstvu u Zadru nastupale za hrvatsku reprezentaciju. Drugi je bio par KK Rijeke KVIG - Snježana Kramar i Tihana Kopić.

Tako je već prvoga dana kadetskog regionalnog kuglačkog prvenstva KK Policajac osvojio još jedan pehar koji će krasiti klupske vitrine.
Nadamo se da ovaj pehar neće biti jedini na ovome prvenstvu jer se već sutradan u nedjelju natjecanje nastavlja i to u pojedinačnoj kategoriji. Za ukupan rezultat u pojedinačnoj kategoriji, koji se inače održava s dva nastupa, današnji postignuti pojedinačni rezultati računaju se kao prvi nastup. Njemu će se pribrojiti sutrašnji rezultati i nakon toga ćemo saznati tko su osvajačice odličja u pojedinačnoj kategoriji. Nakon današnjeg nastupa za naslov prvaka Regije zapad u konkurenciji mlađih kadetkinja i kadetkinja u vodstvu su kuglačice KK Policajca. Matea Gašparović (državna prvakinja u paru) danas je srušila 490 čunjeva i u prednosti je ispred drugoplasirane za 77 čunjeva i samo čudo bi se trebalo dogoditi pa da Matea ne osvoji zlatnu medalju. U konkurenciji kadetkinja nakon današnjih nastupa je Ana Puškarić s 578 srušenih čunjeva, a odmah za njom su Snježana Kramar iz KK Rijeka KVIG i Nika Cvitković iz KK Mlake s 566 čunjeva,  Maja Nanić iz KK Mlake s 561 čunjeva te naša Jasmina Dubić s 560 čunjeva. Svakako bez izgleda za osvajanje neke od medalja nisu niti ostale naše kadetkinje i to Valentina Prpić s 544 čunja, Morena rendulić s 532 čunja, Nikolina Marković s 528 čunjeva i Nives Poljak s 526 čunjeva ali samo u slučaju kiksa vodećih kadetkinja nakon prvog dana natjecanja.
Za napomenuti je da su danas u Rijeci nastupili i mladi kuglači KK Policajca i to Neven Dubić u juniorskoj kategoriji te Andrej Vuković u kadetskoj. Dubić je imao loš dan i srušio je tek 444 čunja dok je Vuković bio solidan s 532 srušena čunja. Oni će svoj drugi nastup odraditi sutra dok će svi ostali juniori i kadeti KRZ nastupiti idućeg vikenda kad ćemo saznati i konačne rezultate za juniore i kadete.


Osvajačice 3. mjesta u Regiji Morena Rendulić i Valentina Prpić 

 

 
InfoStudio.hr