Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Izborna Skupština Kuglačkog saveza karl. županije, 28. 05. 2008.

 radno predsjedništvo
U Školskoj športskoj dvorani na Rakovcu u Karlovcu u srijedu 28. svibnja 2008. godine održana je izborna Skupština Kuglačkog saveza karlovačke županije. Skupštini je kao predstavnik KK Policajca nazočio Marijan Turković, a kao predstavnik Škole kuglanja Željko Stipetić.

Od ukupno 18 članica KSKŽ Skupštini su se odazvali predstavnici njih 14. Skupštini je predsjedavala dosadašnja predsjednica KSKŽ (u dva mandata) Katarina Pavletić-Jezerinac koja je podnijela izvješće o radu Saveza u proteklom razdoblju. Izvješća su također podnijeli i predsjednik Natjecateljske komisije Rudolf Perše, predsjednik Sudačke komisije  Mijo Smolčić te predsjednik Nadzornog odbora Božidar Kušec. Nakon kraće rasprave sva izvješća jednoglasno su prihvaćena.
Potom je donijeta odluka o visini članarine za članice KSKŽ i to 500 kn za prvoligaše i drugoligaše, 400 kn za trećeligaše te 300 kn za sve ostale.
Najzanimljiviji dio Skupštine bio je izbor novih tijela upravljanja KSKŽ odnosno predsjednika, dopredsjednika te upravnog i nadzornog odbora. Željka BukovacZa predsjednicu je jednoglasno Marijan Turkovićizabrana Željka Bukovac iz ŽKK Karlovac. Za dopredsjednika je, također jednoglasno, izabran predsjednik KK Policajca Marijan Turković. Za članove Upravnog odbora izabrani su još Ivan Galović iz KK Amatera, Marijan Bručić iz KK Mostanja, Zlatko Đurčević iz KK Željezničara Karlovac, Damir Pavlaković iz KK Kupa Ozalj i Božidar Pavlaković iz KK Kleka. U Nadzorni odbor izabrani su Rudolf Perše, Davor Celinčćak i Željko Stipetić.
Na Skupštini je jo donijet financijski plan za narednu godinu te još neke odluke od kojih je zanimljivo spomenuti onu o upućivanju zahtjeva voditelju natjecanja Kuglačke regije zapad Nikoli Majnariću da predstavnik KSKŽ bude punopravni član Plenuma kuglačkih klubova KRZ kao i da se zatraži raniji početak ligaških natjecanja u KRZ kako bi se tijekom prosinca i siječnja mogla održati županijska kuglačka natjecanja.
Izbor članova KK Policajca za dopredsjednika i člana Nadzornog odbora KSKŽ priznanje je, ne samo njima osobno, već i KK Policajcu koji je i izvan Ogulina poznat po svojem doprinosu podmlađivanja kuglačkog športa.
Na kraju, dosadašnja predsjednica Katarina Pavletić-Jezerinac uručila je poklon tajniku Nikoli Klariću i predsjedniku Natjecateljske komisije Rudolfu Peršeu kao priznanje za njihov dugogodišnji uspješan rad u KSKŽ.


Uručenje poklona tajniku Nikoli Klariću

Uručenje poklona Rudolfu Peršeu
Uručenje poklona Rudolfu Peršeu

 

 
InfoStudio.hr