Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Održana sjednica Upravnog odbora, 08. 05. 2008.

U četvrtak navečer održana je prva sjednica Upravnog odbora KK Policajca nakon redovne godišnje skupštine koja je bila 18. travnja ove godine. Upravni odbor donio je nekoliko odluka i zaključaka od kojih vrijedi spomenuti odluku o iznosu članarine za 2008. godinu, odluku o imenovanju predstavnika KK Policajca za skupštinu Kuglačkog saveza karlovačke županije te zaključak vezan za traženje očitovanja u vezi proširenja 1. HKL za žene.

Što se tiče članarine za 2008. godinu Upravni odbor donio je odluku da ona i u 2008. godini (kao i prethodnih godina) bude svega 50,00 kn godišnje. Članarinu je potrebno uplatiti na račun kluba najkasnije do 30. lipnja 2008. godine, a platiti su je obvezni svi redovni članovi kluba stariji od 18 godina. Izuzetak su oni članovi stariji od 18 godina koji se još uvijek redovno školuju. Svi članovi kluba koji podliježu plaćanju članarine kroz nekoliko dana dobit će odluku i uplatnicu kojom će moći izvršiti uplatu direktno na račun kluba.
Predstavnik KK Policajca na skupštini Kuglačkog saveza karlovačke županije, a koja bi se trebala održati 26. svibnja 2008. godine i koja je izborna, biti će predsjednik Marijan Turković.
Vezano za inicijativu nekih ženskih kuglačkih klubova (nije poznato koji su to klubovi) za proširenje 1. HKL (ž) sa sadašnjih 10 na 12 klubova i to već za nadolazeću sezonu 2008/09. Upravni odbor KK Policajca zauzeo je negativno mišljenje. Protivljenje takvoj inicijativi leži, prije svega, u odredbama Zakona o športu koji predviđa da se sustav natjecanja mora donijeti najmanje jednu godinu prije početka primjene, ali i u odredbama trenutno važećeg Statuta Hrvatskog kuglačkog saveza koji propisuje da sustav natjecanja donosi Skupština HKS-a, a ne klubovi svojim izjašnjavanjem o takvom predlogu. Stoga je donijeta jednoglasna odluka da se prema voditelju natjecanja Kuglačke regije zapad gosp. Majnariću (preko kojega je i dostavljen dopis HKS-a) uputi dopis sa stavom KK Policajca koji ne podržava (za sada) prijedlog o proširenju 1. HKL (ž).

 

 
InfoStudio.hr