Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Kuglačice KK Policajca pobjedile KK Kupu u Ozlju, 25. 04. 2008.
Kuglana
Danas je svečano otvorena novouređena kuglana "Azelija" u Ozlju, a prije same svečanosti otvaranja prijateljsku kuglačku utakmicu odigrale su kuglačice domaćega kluba KK "Kupe" i kuglačice KK "Policajca" iz Ogulina. Gošće iz Ogulina su bile bolje i pobjedile rezultatom 6 : 2 (3207 : 3110).

Inače, kuglana "Azelija" u Ozlju u vlasništvu je Damira Pavlakovića koji je u uređenje kuglane tj. postavljanje tzv. ploča i automata uložio oko 200.000,00 kn vlastitih sredstava. Kuglanu je svečano otvorila gradonačelnica Grada Ozlja i zastupnica u Hrvatskom Saboru Biserka Vranić simboličkim bacanjem kugle, a svečanom činu otvorenja, pored kuglačica i vodstva KK "Policajca", nazočili su još kuglači KK "Konikom" iz Osijeka kao i voditelji natjecanja Kuglačke regije zapad i Kuglačke regije istok Nikola Majnarić i Miroslav Lijović, predsjednica Kuglačkog saveza Karlovačke županije Katarina Pavletić-Jezerinac, predsjednik natjecateljske komisije KSKŽ Rudolf Perše i mnogi drugi.
Nakon svečanog otvorenja prijateljsku kuglačku utakmicu odigrali su i kuglači domaćina KK "Kupa" i gosti iz KK "Konikom" Osijeka u kojoj su bolji bili gosti. Pobijedili su rezultatom 7 : 1 (3551 : 3370) uz odličnu igru reprezentativca Marija Mušanovića koji je oborio 647 čunjeva.
U ženskoj prijateljskoj urakmici za KK "Policajac" igrale su Ana Puškarić (504), Nikolina Marković (520), Morena Rendulić (517), Nives Poljak (543), Jasmina Dubić (552) i Valentina Prpić (571) koja je ujedno i najbolja igračica utakmice.
Nakon utakmica, u organizaciji domaćina KK "Kupa" i vlasnika kuglane upriličen je bogati domjenak i prava fešta uz ples i pjesmu do kasno u noć.


Pogled na prekrasnu kuglanu "Azelija" u Ozlju

Kuglačice KK "Kupe" i KK "Policajca"

Vlasnik kuglane Damir Pavlaković, predsjednica KSKŽ Katarina Pavletić-Jezerinac i gradonačelnica Grada Ozlja Biserka Vranić

Kuglačice i kuglači KK "Kupe", KK "Policajca" i KK "Konikom-Osijeka"


Gosti iz Osijeka - KK Konikom

 

 
InfoStudio.hr